Kolaylık için resmi olmayan çeviri. İngilizce sürüm geçerlidir. English
Liveink hesabınızı silin
Liveink hesap oluşturmak için e-posta adresi, telefon numarası veya şifre istemez; bu nedenle hesabınızı uygulama içinden silersiniz. Uygulamanız veya telefonunuz artık yoksa bize e-postayla talepte bulunabilirsiniz.
Uygulamada silme (hemen etkili olur)
- Liveink'i açın ve Arkadaşlar sekmesine gidin.
- Ayarlar (dişli) düğmesine dokunun.
- En alta kaydırın ve Hesabı sil'e dokunun.
- Uyarıyı okuyun ve Kalıcı olarak sil'e dokunun.
İnternet bağlantısı gerekir. Çevrimdışıysanız uygulama size bildirir ve her şeyi korur, böylece tekrar deneyebilirsiniz.
Bizden silmemizi isteyin (uygulama olmadan)
[email protected] adresine Hesabımı sil konusuyla e-posta gönderin ve bize şunları söyleyin:
- Liveink'teki görünen adınız ve
- 6 karakterlik davet kodunuz (Arkadaşlar sekmesinde veya paylaştığınız bir bağlantıda gösterilir).
Sizin için e-posta adresi veya telefon numarası tutmadığımızdan, talebin sizden geldiğinden emin olmak için yalnızca sizin bildiğiniz bir ayrıntı daha (örneğin listenizdeki iki arkadaşın adı veya oluşturduysanız kurtarma kodunuz) isteyebiliriz. Onaylamak ve tamamlandığında bildirmek için yanıt veririz. Yeterli bilgi olmadan hesabı bulamayabilir veya doğrulayamayabiliriz.
Neler silinir
Sunucumuzdan, hemen:
- hesabınız: kimlik, görünen ad, davet kodu, erişim belirteçleri ve giriş yapılmış cihazlar;
- profiliniz: saat dilimi, dil, avatar ve profil fotoğrafı, doğum günü, sessiz saatler ve diğer ayarlar;
- giriş bağlantılarınız (Google, Apple, kurtarma kodu) ve bildirim belirteçleri;
- tüm arkadaş bağlantılarınız, arkadaşlık istekleri, bağlar, partner durumu ve arkadaşlar için özel etiketleriniz;
- gönderdiğiniz son çizimler ve arkadaşlarınızın size gönderdiği son çizimler, Anılar'ınız, tepkiler ve bilgiler ve çizimlere eklediğiniz fotoğraflar;
- gönderdiğin veya aldığın tüm sohbet mesajları (arkadaşlarının sohbetlerinden de kaybolurlar);
- canlı çizim durumunuz.
Arkadaşlarınızın uygulamalarına artık arkadaşları olmadığınız bildirilir. Telefonunuzda uygulama hesabınızı, arkadaşlarınızı, alınan çizimleri, geçmişi, Anılar önbelleğini, gönderilmemiş çizimleri ve widget verilerini siler.
Neler tutulur ve ne kadar süreyle
- Arkadaşlarınızın zaten aldığı çizimler telefonlarında kalabilir (geçmişleri, widget'ları veya kaydettikleri ya da ekran görüntüsünü aldıkları resimler). Onların cihazlarına erişemeyiz.
- Arkadaşlarınızın size gönderdiği çizimler onların kendi Anılar'ına aittir ve onlar için orada kalır.
- Birini şikayet ettiyseniz veya şikayet edildiyseniz, şikayet ve kanıt kopyası kötüye kullanımı ele almak için en fazla 90 gün tutulur.
- Sunucu günlükleri (IP adresi, hesap kimliğinin kısa bir parçası; asla adınız veya çizimleriniz değil) günlük dosyaları döndüğünde, normalde günler ile birkaç hafta içinde kaldırılır.
- Veritabanımızın günlük bir yedek kopyası 14 gün tutulur, sonra silinir. Silinen hesabınız bir yedekte en fazla 14 gün kalabilir; yedekler asla tek bir hesabı geri yüklemek için kullanılmaz.
Yalnızca bazı verileri silme
- Bir arkadaşı kaldırma: arkadaşı açın ve arkadaşlıktan çıkarmayı seçin. İkiniz arasındaki son çizimler sunucumuzdan kaldırılır.
- Profil fotoğrafınızı kaldırma: profil ayarlarınızdan.
- Kullanılmayan hesaplar: 90 gün kullanılmayan, arkadaşı olmayan bir hesap otomatik olarak silinir.